Start jouw verhaal hier!

Ondenk mijn werkwijze

Newborn

Zwangerschap

Familie

Als je houdt van speelse en liefdevolle ongedwongen foto`s zit je bij mij goed, tuurlijk doen wel wel even een geposeerde foto altijd leuk voor opa & oma. Jullie doen wat jullie altijd doen lekker samen zijn, knuffelen en spelen, ik geef door middel van kleine opdrachtjes of spelletjes jullie was aanwijzingen. We gaan naar een mooie buiten locatie zoals de duinen, strand, bos of misschien wel fijn thuis in jullie vertrouwde omgeving.

​Ik richt me als zwangerschap, newbornfotograaf en gezinsfotograaf vooral op het jonge (bijna) gezin en de mijlpaal de eerste verjaardag van jullie kleintje.

Ik fotografeer ook graag loveshoots en bruiloften
Heb je een vraag over een fotoshoot die niet hieronder staat? Stuur me gerust een berichtje, ik graag of ik iets voor jou kan betekenen.

Ik leg jullie vast op een speelse, ongedwongen en liefdevolle manier

Werkwijze om jouw shoot te boeken!

Ik wil boeken!

Yes! je wilt de mooie momenten vast laten leggen door mij --> Je vult het contactforumulier in op mijn website --> Ik doe een dansje en mail je terug en stuur je de zwangerschap, newborn of informatie gids --> Als je daarna nog enthousiast ben, stuur je mij een berichtje en dan maken we afspraak --> We plannen de tijd en de locatie. --> na de aanbetaling van 50,- eruo is de fotoshoot bevestigd --> Yes je kan je voorbereiden op onze shoot.

Yeah! het is bijna zover! in de week voor de shoot hebben we contact en check ik het weer --> De shoot vind plaats op de afgesproken locatie en tijd --> Na de shoot maak ik een preview deze ontvang je binnen 24 uur --> ik ga zorgvuldig een selectie maken en doe mijn bewerking --> jij ontvangt de foto`s in een online galerij --> Je kiest je lievelingsfoto`s uit --> jou lievelingsfoto`s bewerk ik nog helemaal --> het is mogelijk om extra foto`s bij te bestellen als je meer favoriete foto`s ziet --> Je lievelings foto`s komen weer in de online galerij, die kan je downloaden

reviews

Ik voelde me zelfverzekerd 

Superleuke fotoshoot gedaan. Leuke ideeën van poseren en voor de locatie! Zijn supermooie foto’s geworden en snelle service met het leveren van de foto’s! Fijn en zelfverzekerd gevoel door de manier waarop Samantha met je omgaat! Fijne ervaring!!

Soraya

"Mijn dochter mocht lekker haar gang gaan!

We hebben een shoot gehad op het strand in de avond. Onze kleine meid mocht lekker haar gang gaan en daar zijn prachtige foto's uit ontstaan! Niets was gedwongen en dat kun je terug zien in de foto's! Wij raden Fotografie bij Samantha zeker aan want ze is ontzettend gezellig en super leuk met kinderen! ♡♡ Wij geven Samantha een 10!!

Kim & Melvin

reviews

Zo blij dat we onze shoot hebben laten verzorgen door jou!

Een ontspannen shoot was het. Er was genoeg tijd voor bijvoorbeeld een voeding tussendoor, waar ook hele mooie foto's van zijn gemaakt. Er was voldoende rust en leuke aanwijzingen om hele mooie foto's te maken. Diezelfde dag nog kregen we een foto toegestuurd en een voorproefje van hoe de foto's zijn geworden , echt heel snel! De foto's zijn echt prachtig en super waardevol. Zo blij dat we de newborn shoot hebben gedaan bij jou!

Romy & Jasper