Hi ik ben Samantha!

Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Ik ben fotograaf, mama van Milan en Sascha en verpleegkundige

Ik ben een enthousiaste zwangerschap, newborn gezinsfotograaf uit IJmuiden, en fotografeer graag hier, in Haarlem, Amsterdam of Alkmaar. Op deze plekken zal ik jullie pure en tastbare herinneringen met liefde vastleggen. Of dit nou samen met je partner, kindje of het hele gezin is, ik vind het allemaal leuk! Een fotograaf uitkiezen is iets heel persoonlijks, door iets over mijzelf en mijn werkwijze te vertellen hoop ik dat je mij wat beter leert kennen en denkt ja die fotograaf moeten wij hebben!

Ik Samantha, Ik ben getrouwd met de leukste (oké soms ook een beetje vervelende) man. Samen hebben we twee kindjes Milan (6) en Sascha (3).

Na de geboorte van onze kinderen is mijn passie voor fotografie echt opgebloeid en zie ik nog meer de waarde in van deze tastbare herinnering. Met een foto zet je de tijd even stil en kun je even terug naar dat ene liefdevolle, emotionele, kostbare moment. Je kunt nooit genoeg herinneringen maken, en betrap jezelf er niet op door te zeggen dat doen we nog wel een keer. Want voor je het weet zijn die kids alweer groter. De tijd vliegt soms zo snel voorbij!

Naast mijn gezin kan ik er echt van genieten met vriendinnen een hapje en drankje te doen. Maar een avondje Netflix en sla ik ook zeker niet af. En ben ik niet op de bank te vinden met een goede Netflix serie dan kun je mij vinden op het strand of in de duinen. Een van mijn favoriete plekken.

En dan denk je nou die Sam heeft een leuk druk leventje..Klopt! Maar de liefde voor mijn werk met dementerende ouderen is ook iets wat ik met heel veel liefde en plezier doe. Nou hopelijk heb je zo een beter beeld van mij gekregen, en heb je hier iets aan om tot een keus te komen of ik jullie herinnering mag vastleggen.

Hi ik ben Samantha!

Als ik ergens om bekend sta dan is het om mijn kindvriendelijke karakter. Door mijn ervaring met mijn eigen twee kinderen, en alle kindjes die ik al heb mogen vastleggen weet ik dat geduld heel belangrijk is. Door jullie kindje in het begin van de shoot lekker dichtbij te houden, wat spelletjes te spelen en een beetje gek te doen komen ze toch altijd wel los is mijn ervaring.


Ik benoemde het net al eventjes mijn werkwijze,

deze is licht, liefdevol, puur en ongedwongen. Die ongedwongen sfeer creër ik door met spelletjes/ opdrachtjes te werken. Zoals pappa of mama kietelen, knuffelen, of iets anders leuk of geks om jullie allemaal op je gemak te stellen. En wanneer jullie dan op jullie gemak zijn kan ik de mooiste momentjes vastleggen. Waardoor als jullie de foto's terug zien denken ja dit zijn wij. Niet gemaakt maar echt onszelf! En zo creëren we samen de mooiste herinneringen voor later..

Kind vriendelijke, geduldig en
kleine opdrachtjes

Liefs 

Samantha

my life in photos

take a look 

take a look 

my loves

 Koeffie,
lekker eten, & wijntjes drinken 
Heerlijk door de duinen rijden met paard

Strand, duinen 
 zonsondergang

This or that

Zomer of winter?

Versre bloemen of droogbloemen?

Fietsen of wandelen

Ochtend of avond

O zomer please!

Droog bloemen, ik laat een vetplant nog doodgaan

Avond en dan een fijne zomer avond met een mooie zonsondergang

hmm ik stap dan liever op de fiets, gaat wat sneller

this or that