Trouwen bij Het Ruiterhuys in Castricum

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Aankleedmomenten van Loes en Henk in Velserbroek

Voor de bruiloft van Loes en Henk begon de dag in Velserbroek, waar ik het aankleedmoment van zowel de bruid als de bruidegom mocht vastleggen. Terwijl Loes in de make-up zat en haar haar werd gedaan, reed ik snel naar het ouderlijk huis van Henk, slechts vijf minuten verderop. Hier legde ik het aankleedmoment van Henk vast, terwijl hij zich voorbereidde op de grote dag.

Terug bij Loes was het tijd voor het volgende hoogtepunt: het aantrekken van haar prachtige trouwjurk en bijpassende trouwschoenen. De sfeer was ontspannen maar vol verwachting, klaar voor wat de dag zou brengen.

First Look van Henk en Loes

Henk haalde Loes op voor hun bruiloft, waar hun “first look” plaatsvond in huis. Thijs, hun zoontje, stapte als eerste naar binnen, gevolgd door Henk. De woonkamer stond vol met familie en vrienden, klaar om dit moment mee te maken. Toen Henk zijn bruid voor het eerst zag, was het een kort, krachtig en speciaal moment.

Na de ontmoeting vertrok het stel in hun trouwauto richting Castricum, waar Het Ruiterhuys hen opwachtte als trouwlocatie. Omringd door een landelijke omgeving bood deze plek precies de juiste sfeer voor hun dag.

Trouwceremonie bij Het Ruiterhuys in Castricum: Een unieke setting voor Henk en Loes

Als trouwfotograaf in Noord-Holland kom je vaak op bijzondere trouwlocaties, en Het Ruiterhuys in Castricum is zeker een van de mooiste plekken om te trouwen. Henk en Loes kozen ervoor om hun trouwceremonie buiten te laten plaatsvinden, op het sfeervolle eilandje bij de locatie. De omgeving, vol natuurlijke charme, zorgde voor een intieme en unieke setting die perfect aansloot bij het bruidspaar.

De ceremonie zelf was rijk aan persoonlijke details. Een van de meest leukste momenten was toen hun zoontje Thijs de trouwringen kwam brengen in zijn gave speelgoedauto, wat zorgde voor een mooie en speelse touch op hun grote dag.

Na de ceremonie was het tijd voor de overheerlijke bruidstaart, en wat zag deze er weer prachtig uit en lekker dat deze was 🙂

Golden Hour Fotoshoot bij Het Ruiterhuys: Een intiem moment voor Henk en Loes

In de avond neem ik het bruidspaar vaak nog even mee om een paar rustige momenten samen vast te leggen. Voor Henk en Loes was dit het perfecte moment om even stil te staan bij hun bijzondere dag en alles wat ze samen hebben beleefd. Met een beetje geluk konden we tijdens het magische golden hour nog enkele prachtige foto’s maken bij Het Ruiterhuys, terwijl de ondergaande zon de locatie in Castricum op zijn mooist liet zien. Deze intieme shoot vormt altijd een mooie afsluiting van een geweldige dag vol bijzondere momenten.

Een feest om nooit meer te vergeten

De dag werd afgesloten met een bruisend feest, waarbij het bruidspaar en hun gasten dansten en genoten van het moment. Als huwelijksfotograaf was het een eer om deze bijzondere dag vast te leggen en ik kijk terug op een fantastische ervaring.

Wil jij ook een herinnering voor altijd vastleggen? Ontdek dan snel mijn aanbod.

Liefs Samantha


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Genieten van warme omhelzingen met je gezin, de kostbare glimlach van jullie kleintje, de bijzondere periode van verwachting ... Als fotograaf koester ik het privilege om jouw geluksmomenten vast te leggen en ze voor altijd te bewaren. Voel je vrij om contact met me op te nemen en samen kunnen we deze kostbare herinneringen vastleggen. Geluk zit in de kleine dingen van het leven!






Het leven barst van de geluksmomenten